С песен на родния си език бе изненадан турският президент

...
С песен на родния си език бе изненадан турският президент
Коментари Харесай

Сръбският външен министър пя на Реджеп Ердоган

С ария на родния си език бе сюрпризиран турският президент Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила на формалната вечеря в негова чест в Белград, съобщи сръбското радио Б92.

Първият посланик на страната-домакин Ивица Дачич изпя в чест на високопоставения посетител турската национална ария "Осман ага ". На публикувано в международната мрежа видео се вижда по какъв начин външният министър на Сърбия се доближава към масата на Реджеп Ердоган, на която той седеше дружно със брачната половинка си Емина и сръбския държавен глава Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила и първата дама на западната ни съседка Тамара, и извършва творбата. Песента е отдадена на османския пълководец от славянски генезис, живял през ХVII и ХVIII век във Видин и днешна Румъния.

Държавният глава на страната на два континента дойде през вчерашния ден в Сърбия, дружно с 50 бодигардове. Заради визитата Белград активизира към 3000 служители на реда. Посещението на Ердоган бе белязано и от нарушаване на протокола от страна на първата дама на Турция.

Емина Ердоган изненадата работещи и клиенти на прочут в сръбската столица магазин за сладкарски произведения. Тя в комерсиалния обект и купи голямо количество локум и други лакомства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР