С перфектно тяло може да се похвали Маги Джанаварова. Това

...
С перфектно тяло може да се похвали Маги Джанаварова. Това
Коментари Харесай

Коя го носи по-добре? Певици мерят знойните си тела

С съвършено тяло може да се похвали Маги Джанаварова . Това дава и мотив на певицата постоянно да пуска разголени фрагменти освен във видеата към песните си, само че и в обществените мрежи. Маги избра ексцентричен метод да получи оценка от почитателите си. Тя реши да провокира почитателите си да гласоподават дали тя или колежката й Инна наподобяват по-добре. Повод да избере за втори дуалист певица номер едно в Румъния е фактът, че двете имат фотосесия с един и същи бански. Маги показа своя фотография и фотография на Инна и попита почитателите си: „ Коя го носи по-добре? “.

От фрагментите излиза наяве, че Маги натъртва на съществени тренировки. Фигурата на изпълнителката на „ Моето радио “ е съвършена, а на плочките на корема й може да й завижда всяка фитнес маниачка.

Разбира се, с анкетата, която пусна в профила си в инстаграм и Facebook, Маги си изпроси десетки похвали, като не пропусна да благодари на всеки, който възхвалява фигурата й, написа " България Днес ".

Не липсваха обаче и рецензии към визията на Джанаварова . „ Инна е по-секси и женствена! Просто тя има форми, а ти мускули, написа почитателка на творчеството на Маги . „ Каква е тази болна фикс идея у всички към този момент непрекъснато да се качват фотоси, пози, селфита? Какво с ва с всички ви? Толкова тъжно всичко това “, крие разочарованието си почитател на Джанаварова . Интересен е фактът, че самата Маги не следва в обществените мрежи Инна.

Макар да е отбелязала в обявата си своята румънска съперника, Инна не отрази анкетата на Маги и не я разяснява.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР