С патерици и в мрачно настроение пристигна в Лондон Слави

...
С патерици и в мрачно настроение пристигна в Лондон Слави
Коментари Харесай

Дни След Кончината На Баща Му. Видяха Слави Трифонов И Се Уплашиха. Положението Е Тежко, Любимият Шоумен На България Е

С патерици и в тъмно въодушевление дойде в Лондон Слави Трифонов – написа в. „ България през днешния ден “. Той бе там по покана на българското студентско общество. Повод за срещата бе диалог към новия план на Дългия за намиране на млади фрагменти, които да влязат в политиката. Дискусията се организира в Университетския лицей в Лондон, където шоуменът дава отговор на въпроси – отбелязва изданието.

Близо 2 часа над 150 студенти слушаха излиянията на Слави Трифонов, който поради проблеми с краката от самото начало води полемиката седнал. Въпреки че очевидно Дългия не изпитваше възторг от срещата, той изрази готовността си да отговори на въпросите на българите.

„ Поканили сте ме тук, пристигнал съм особено за вас. Така че ще отговоря на всичко, което ви интересува “ – даде обещание Трифонов. Будните младежи зададоха десетки въпроси, само че станеше ли дума за политика, Дългия даваше уклончиви отговори. Участниците срещнаха ненадейно студено и на моменти даже жестоко отношение от страна на водещия.
„ Не се изживявам като политик, тъй като не съм и не знам какво значи тази дума “ – изясни Слави.
В последна сметка Трифонов самичък предложи да приключи диалога, който съгласно него щял да се трансформира в „ извращение “, и се върна назад в България.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР