С пъстър фолклорен концерт Представителен танцов ансамбъл "Младост" ще поздрави

...
С пъстър фолклорен концерт Представителен танцов ансамбъл "Младост" ще поздрави
Коментари Харесай

Три поколения танцьори в концерт на ансамбъл Младост в Монтана

С цветен фолклорен концерт Представителен танцов отбор "Младост " ще поздрави жителите и гостите на Монтана, оповестяват от Младежкия дом в града.
Макар и седмица след Възкресение Христово, концертът е отдаден на празника Великден. В събота /30 април/ от 10.30 часа на сцената в Голямата зала на Младежкия дом ще се вихрят три генерации танцьори. Малки и огромни самодейци ще покажат магията на българското национално творчество и великолепието на българските национални носии.
Фолклорната палитра, която ще показват възпитаниците на Стоян Стоянов и Николай Спасов, включва както обработен танцов фолклор, по този начин и достоверен, в осъществяване на групите за български национални хора. Освен на националните танци феновете ще могат да се насладят и на песенен фолклор. Лазарска ария ще изпълнят най-малките певици от певческа група "Пъстренец Супер Джуниър " с музикален възпитател Асен Асенов. Специални посетители в музикалния конгрес ще са танцьорите от танцов клуб "Бързия " с началник Светла Борисова. Те ще поздравят публиката с "Китка хора от България ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР