С първия уикенд, в които позволява времето полагаме последния износващ

...
С първия уикенд, в които позволява времето полагаме последния износващ
Коментари Харесай

инж.Ангел Джоргов: Полагаме последния износващ пласт асфалт на бул.“Първа българска армия“

С първия уикенд, в които разрешава времето поставяме последния износващ слой асфалт на бул. “Първа българска войска “, от който предходната година реконструирахме 1.2 км и пуснахме за придвижване.

На процедура е построен напълно нов бул. „ Първа българска войска “ от ул. “Мара Бунева “ до р.Суходолска. Това сподели заместник-кметът по строителство на Столична община инж.Ангел Джоргов, който ревизира работата на обекта.

Ремонтът на бул. „ Първа българска войска “ се прави на два стадия. Първият стадий от ул. „ Мара Бунева “ до река „ Суходолска “, стартира през месец юли 2021г., който откакто положихме главния слой асфалт пуснахме за придвижване, а в този момент се поставя единствено последният слой асфалт. Направено е уголемение на пътното платно, построена е напълно нова пътна структура, сменени са канализационната и водопроводна мрежи, реконструиран е газопровод и е построена тръбна мрежа с дължина малко над 5 км, построени са и нови тротоари.

Вторият стадий от р. Суходолска до бул. Илиянци, с дължина към 800 м, следва да стартира през месец април.

Този уикенд поставяме износващия слой асфалт и на кръстовището на бул. “Македония “ и бул. “Христо Ботев “, осведоми също заместник-кметът на София по строителство.

Предстои през април да стартира работа по велоалеята на „ Самоковско шосе “, построяването на ново кръгово кръстовище на бул. “Люпчев “ и „ Климент Охридски “, за което има издадено позволение за градеж, както и работа по ул. “Кукуш “ и „ Щрос Майер “, сподели още инж.Ангел Джоргов. През лятото продължаваме и работа по втория градски кръг, който е извънредно значим за придвижването в града – бул. “Тодор Каблешков “ и ул. “Филип Кутев “, уточни също инж.Джоргов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР