С първи снимки от мащабната акция на МВР и спецпрокуратурата

...
С първи снимки от мащабната акция на МВР и спецпрокуратурата
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Уникални СНИМКИ на ромските барони, закопчани при акцията във Ветово и палатите им

С първи фотоси от огромната акция на Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата против измамниците от ало мафията в град Ветово тази заран се снабди БЛИЦ.

Както към този момент БЛИЦ осведоми, следствието е против цяла фамилия, която се препитава от „ ало” измами, и води извънредно първокласен метод на живот без да работи нищо.

При провеждането на изненадващата акция и резултатна акция на Министерство на вътрешните работи на терен са били основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, дилекторът на Националната полиция Христо Терзийски, и зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Акцията е сходна на тази, която беше извършена преди време в Горна Оряховица. Във Ветово обаче това е трета акция против „ ало” мафията единствено за последната половин година. Във Ветово обаче това е трета акция против „ ало” мафията единствено за последната половин година.

От 12.00 пред полицейското ръководство в гр. Ветово заместник-главният прокурор Иван Гешев и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов ще създадат изказване във връзка разрушена група за “ало-измамници”.
















Арестът на Найден и брат му
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР