С партийни пари на Областния съвет на БСП във Варна

...
С партийни пари на Областния съвет на БСП във Варна
Коментари Харесай

Скандал! Депутат от БСП точи партийната каса за лични нужди

С партийни пари на Областния съвет на Българска социалистическа партия във Варна са плащани сметките за СОТ за апартамент на депутата Красимир Янков. Това излиза наяве от контракт сред Областния съвет на партията в морския град и варненска охранителна компания, подписан на 02.07.2015 година за период от една година.

В контракта въпросният обект е разказан като частен дом, а за отговорник и лице за контакт самият Янков. Проверка откри, че той има и регистрация на адреса, а разходните ордери удостоверяват, че сметките за защита са плащани с пари на партията.


Красимир Янков не крие упоритостите си за вътрешен министър, гонейки в Народното събрание всяка тематика по сигурността. Учудване буди фактът за какво при този абсурден случай той е срещу закона за частните охранители, в случай, че самият той е употребил такива и то на гърба на Българска социалистическа партия.

Тепърва се задава нов скандал с него и доближения му кмет на Провадия Филчо Филев, против който през днешния ден от ГЕРБ внасят до основния прокурор сигнал за злоупотреби. Според осведомени персонално Янков е лобирал за това Филев да получи поддръжката на Българска социалистическа партия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР