С партия шах между дългогодишния треньор в школата на ФК

...
С партия шах между дългогодишния треньор в школата на ФК
Коментари Харесай

В Пловдив стартираха турнири по шахмат и белот за пенсионери

 shahmat-pens-klubove-7  shahmat-pens-klubove-2  shahmat-pens-klubove-6  shahmat-pens-klubove-4  shahmat-pens-klubove-5  shahmat-pens-klubove-3  пенсионери
С партия шах сред дългогодишния треньор в школата на ФК Марица (Пд) Ангел Тосев и заместник-кмета по спорта, младежта и обществените действия Георги Титюков в Пловдив през днешния ден стартираха шампионати по шахмат и белот в Централния клуб на пенсионера. Ангел Тосев е един от дребното българи, постигнали реми със международния гросмайстор Анатолий Карпов. Този малко прочут факт заяви футболната легенда и сегашен началник на общинска дирекция „ Спорт и юношески действия “ Петър Зехтински при започване на надпреварата.

В идващите дни от всички 10 пенсионерски клуба в града ще бъдат избрани най-хубавите, които ще се състезават във финала на 21 ноември, когато се чака шахматната ни шампионка при подрастващите Виктория Радева да даде началото.Тогава съдии ще дефинират първенеца измежду пловдивските пенсионерски клубове. „ Надявам се шампионатът да се трансформира в традиция “, съобщи Георги Титюков и пожела триумф.

Той даде обещание, в случай че има искащи за табла, то на пролет да има и подобен шампионат. За спечелилите ще има специфична купа, а за останалите са планувани плакети, комплекти за игра на шах и карти.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР