С парите е изкупил залог, както и лични вещи за

...
С парите е изкупил залог, както и лични вещи за
Коментари Харесай

14-годишният Мишо прилъгал с обещания за секс Игор, убил го и му откраднал 1800 лв. 

С парите е изкупил залог, както и персонални движимости за себе си, липсва и телефонът на жертвата

Секс спогодба е в основата на убийството на 50-годишния македонец Игор Николовски в Слънчев бряг. Това стана ясно на изключителния брифинг на ОДМВР-Бургас и Окръжната прокуратура. Ст. комисар Калоян Калоянов и наблюдаващият прокурор Иван Кирков оповестиха детайлности за тежкото закононарушение, осъществено в курорта. 

Вероятно убийството е осъществено в събота, като сигналът за изчезналия македонец е подаден във вторник сутринта от неговия племенник, с който са пристигнали тук да работят през летния сезон. 

Същия ден е разгласен за търсене. Полицаите стартират дейности, разпитват очевидци, гледат записи от видеокамерите, като откриват, че Игор се придвижва с малолетно лице. Криминалистите незабавно откриват, че това е 14-годишният Михаил Н. Водят го за разпит в РУ-Несебър и до момента в който тече беседата с него, получават известие за открит мъртвец. Веднага е образувана група, водят се процесуално-следствени дейности по определяне съпричастността на малолетното лице. В хода на тези дейности е открито, че това е причинителят, сподели ст. комисар Калоян Калоянов. 

Жертвата и килърът не се познавали преди съдбовния ден. Тогава се уговорили за полов контакт. Отишли са до горичката в региона на заведение „ Бъчвата “. При идването Мишо се отметнал от думите си, Игор се ядосал, дръпнал го е, в този миг малолетният е взел дървен прът и почнал да постанова 50-годишния македонец по главата. 
Убил го е с няколко удара, след което му отмъкнал парите – 1800 лева С тях той е изкупил
залог от залощна къща в Слънчев бряг, купил си е и движимости за себе си, изясни още шефът на ОДМВР-Бургас. Липсва и телефонът на жертвата, който към момента не е открит. 

Михаил е престъпно проявен, против него има други досъдебни производства – за обир и кражба. Не е известно да посещава учебно заведение. Той е от семейство с невисок обществен статус.

По информация на Флагман.бг грабежът е от есента на предходната година. Пребил, още веднъж с дървен прът, украински жител и му лишил златен накит.

Прокурор Иван Кирков изясни, че задържаният е притеглен като обвинен по член 115. Заради възрастта си обаче оптималното наказване, което той може да получи, е до 5 години отнемане от независимост. 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР