С пандемията България хем се справи, хем не толкова. Честно

...
С пандемията България хем се справи, хем не толкова. Честно
Коментари Харесай

Манол Глишев: Вече не трябва да изискваме от властите с мирни средства

С пандемията България хем се оправи, хем не толкоз. Честно е да признаем, че не бяхме по този начин разтърсени както обществата в Съединени американски щати, Русия, Италия. Имаме малко повече шанс или ненапълно в действителност грижите на националния щаб макар неприятната му изразителност отгоре-отгоре вкара навременни ограничения, без да лаская кабинета. Нуждата от повече бистрота визира всички сфери на обществения живот, освен средствата за битката с вируса. България е една от най-зле ръководените страни в това отношение страни по света. Ние сме извънредно непрозрачни в харченето, по-скоро в краденето на финансови запаси. Това разяснява в студиото на ФАКТИ поетът и държавник Манол Глишев.

" По време на рецесията с ковид хората на изкуството бяха оставени на втори проект. Не мисля, че това е страшна покруса. Така или другояче ние сме хора, които оцеляват по най-разнообразни, невероятни и нередовни способи. Културата не беше първа грижа на обществото, какво да приказваме за министъра - той е неуместен ", сподели той.

Според Глишев проблем, който заслужава да е във фокуса на публичното внимание сега е гибелта на журналиста Георги Александров от Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР