С пълно мнозинство и без дебат парламентът прие създаването на

...
С пълно мнозинство и без дебат парламентът прие създаването на
Коментари Харесай

В НС създадоха комисия за санкционираните по закона Магнитски

С цялостно болшинство и без спор Народното събрание одобри основаването на краткотрайна комисия за установяването на обстоятелства и условия по отношение на дейностите и бездействията на способените български органи по отношение на наложените на 2 юни 2021 година наказания на български физически и юридически лица от Службата за надзор на задграничните активи на Министерството на финансите на Съединени американски щати на съображение световен закон " Магнитски " за отговорност при нарушение на човешките права.

Комисията ще работи 3 месеца. Надежда Йорданова от " Демократична България " ще бъде ръководител.

Членовете са: Иво Атанасов и Андрей Михайлов от " ИТН ", от ГЕРБ -СДС - Даниел Митов и Тома Биков, от Българска социалистическа партия Филип Попов и Димитър Данчев, от " Демократична България " - с изключение на ръководителя Надежда Йорданова, също и Атанас Славов, от Движение за права и свободи - Хамид Хамид и Цветан Енчев, " Изправи се БГ! Ние идваме! " - Мария Капон и Татяна Дончева.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР