С пълно единодушие и стахановско усърдие 10 от областните съвети

...
С пълно единодушие и стахановско усърдие 10 от областните съвети
Коментари Харесай

Със стахановско усърдие и единодушие номинират Пеевски за лидер на ДПС

С цялостно единогласие и стахановско старание 10 от регионалните препоръки на Движение за права и свободи предлагат Делян Пеевски за ръководител на Движение за права и свободи на идната Национална конференция на партията. Тя ще се организира на 24 февруари 2024 година

След партийния конгрес на Движение за права и свободи от 17 ноември, на който Делян Пеевски обяви, че се за по-малко от седмица десет от регионалните структури към този момент дадоха своята поддръжка.

Още на идващия ден, 18 ноември, съвещание организира регионалният съвет на Движение за права и свободи в Добрич. На него членовете взеха решението да предлагат Делян Пеевски за ръководител на Движение за права и свободи на идната Национална конференция на партията.

Останалите регионални препоръки на Движение за права и свободи, които също предлагат Делян Пеевски, са тези в Благоевград, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Кърджали, Кюстендил, Плевен, Стара Загора и Сливен.

Областните препоръки на Движението не показват аргументи за номинацията си, като се изключи Ямбол. Оттам показват, че " хората желаят естествен метод на живот, правдивост и почтени избори ".

Макар и да признават, че поддръжката за Движение за права и свободи на локалните избори не бе висока, афишират, че вече  стартират подготовката за идващите.

" Целият актив на ДПС- Ямбол единомислещо и без всякакво съмнение предлагаме и заставаме зад кандидатурата на господин Делян Славчев Пеевски за Председател на ЦС на Политическа партия Движение за права и свободи. Споделяме напълно претекстовете на доктор Ахмед Доган в неговото писмо и единствено прибавяме, че доколкото за пръв път политически водач прокламира преди всичко грижата за хората, имаме вяра, че Делян ще оправдае напълно доверието ", акцентират от Областния съвет на ДПС-Ямбол.
 Ахмед Доган се завръща по нужда и желае да се гледа към Народното събрание
Ахмед Доган се завръща по нужда и желае да се гледа към Народното събрание

Дава оценка както на Мустафа Карадайъ, по този начин и на Делян Пеевски

Припомняме, че като ръководител на Движение за права и свободи при започване на ноември. Така на парламентарната група. Почетният ръководител на партията Ахмед Доган пък се завърна отпред на партията по провеждането на нов конгрес.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР