С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си

...
С пълни джобове се оказа Гринго малко преди сватба си
Коментари Харесай

Огромна зестра за Гринго на Софка

С цялостни джобове се оказа Гринго малко преди женитба си със Софи Маринова. Събитието е на 24 март. Родителите на ромската изпълнителка са се бръкнали дебело за наложителната зестра, която получава младоженецът.

Майката и таткото на Софка харесват доста шурей си. Те вземат решение да дарят на Гринго сериозна сума, както си му е редът. Парите родителите на Маринова събират цялостен живот за този ден. Ромската перла се грижи добре за фамилията си и майката и таткото на Софка всеки месец съумяват да заделят по някой лев.

След като Гринго и Софи подписват в гражданското, родителите на изпълнителката Марин и Мария са дали крупната сума на шурей си. С парите новоизлюпеното семейство ще покрие по-голяма част от разноските по сватбата.

Семейството на Гринго също дава начален подтик на новото семейство. Родителите на Тодор Давидов, както е името на мачото, обсипват снаха си със злато и пари. Софи към този момент е подготвена с всичко за огромния ден. Младото семейство чака повече от 400 души на сватбата.

Певицата кани всичките си колежки и приятелки от сектора. Софи и Гринго ще изкарат медения си месец в Америка. Изпълнителката на редица шлагери е заета и няма време за пътувания до екзотични дестинации. Затова тя взема решение да вземе обичания със себе си в Съединени американски щати през май, написа България Днес.

Софка ще прави турне зад океана в разгара на пролетта. Изпълнителката ще вземе най-близките си хора - Гринго и сина й Лоренцо - с нея. Освен Щатите ромската перла и фамилията й ще посети и Канада.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР