С падането на Берлинската стена Германия имаше възможността, с достатъчно

...
С падането на Берлинската стена Германия имаше възможността, с достатъчно
Коментари Харесай

Политика: Германия не се е поучила от катастрофалните си грешки

„ С рухването на Берлинската стена Германия имаше опцията, с задоволително икономическа и политическа мощ, да отхвърли бремето на осъждането и отговорността за ужасите на Втората международна война. Тя обаче не съумя, тъй като светът помни всичко задоволително добре.
Германия е виновна за доста от ужасите на Втората международна война, експанзия, голям брой военни закононарушения и закононарушения против човечеството като Холокоста.
Днес Германия е като млад кон в обора: бие нетърпеливо с копита и желае да стартира военна конкуренция допустимо най-скоро “, написа сръбското издание „ Политика “.

Не единствено Дмитрий Медведев твърди, че Германия се готви за война с Русия. Той направи това изказване след публикуването на аудиозаписи на диалози сред немски офицери.

Високопоставени военни от Бундесвера описаха по какъв начин да ударят Кримския мост с немски ракети TAURUS и по какъв начин да създадат по този начин, че украинците да могат да употребяват тези ракети.

Светът научи, че американски и английски войски са в Украйна отдавна и че немски военни експерти детайлно проработват военните интервенции в тази страна, отбелязва създателят на публикацията Озрен Миланович (Озрен Милановић).

Трудно е да се повярва на Олаф Шолц, когато споделя, че няма да изпрати ракети с огромен обхват на деяние TAURUS в Украйна. Германският министър на защитата Борис Писториус сподели, че към момента не е взето политическо решение.

Това значи ли, че в последна сметка това решение ще бъде признато, приказваме и за изпращане на военни експерти, които знаят по какъв начин да боравят с такива ракети, защото украинците не са подготвени на това. Няма по какъв начин да бъде другояче, макар че това се пази в загадка, счита създателят.

Как тогава да имаме вяра на немските политици, в случай че техните военни упоритости освен не минават, а в противен случай, нарастват с времето?

Днес всичко в света се трансформира бързо. Крахът на режима в Киев към този момент не е утопична мисъл. Но както и да е, немският „ паяк в буркана “ се движи интензивно.



заключава „ Политика “.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед18221Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед7302Д-р Владимир Трифонов: Китайският модел за световно развиване -  опция за непоклатимост и стопански растежАлтернативен Поглед31953Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед10323Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед15599Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед163168Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127083Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94443Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89964Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83463 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР