С отшумяването на пандемията ритъмът на живот се връща към

...
С отшумяването на пандемията ритъмът на живот се връща към
Коментари Харесай

Шоу „ала Victoria’s Secret” впечатли гостите на Sofia Fashion Week 2022

С отшумяването на пандемията ритъмът на живот се връща към естествен режим, а наред с това и събитията, които преди време бяха част от него. Едно от тях, на което си заслужава да обърнем внимание е Седмицата на модата в София .

След 2-годишна пауза, поради затегнатите ограничения, Sofia Fashion Week още веднъж се завърна като едно от най-големите фешън събития в страната.

В две следващи вечери родни дизайнери показаха новите си сбирки.

Втората вечер (на 31 март), която беше и закриваща за този сезон, се оказа тази с най-интересни и вълнуващи моменти на „ котешката пътека “ .

Вечерта беше открита с новата сбирка булчински рокли на дизайнера Стоян Радичев. Тоалетите безспорно впечатлиха със своята помпозност, а финалната младоженка смая погледите на всички, като се появи в бяло-синя рокля и синя мрежа пред лицето си.
 Анита Иванова
Представянето на роклята бе съпроводено с въздействаща мелодия, а моделът ловко презентира тоалета, който умерено може да попадне в рубрика „ Рокли за Оскар-и “.
 Анита Иванова
Освен булките на Радичев, гостите в залата видяха още доста публични рокли, мъжки костюми, Haute Couture мода и блестящи аксесоари.

Водещият Ники Кънчев също влезе, въпреки и за малко в ролята на модел , като показа един от мъжките костюми от марката, с който най-често се облича за публични мотиви.

Кулминацията на вечерта настъпи във финалната част на вечерта, при представянето на последните две дефилета.

Едното от тях бе в жанр „ но Victoria’s Secret ” , когато моделите дефилираха по „ котешката пътека “ с големи пера в розово, зелено, алено, черно и бяло . На сцената даже се появи и модел с голяма украса на паунови пера , носейки ги на плещите си.
 Анита Иванова
Тази визия, както и на всички останали „ благ девойки “, впечатлиха гостите, които чакаха за фотография с красивите манекенки и техните атрактивни аксесоари по тях. Визии, с които човек безспорно си заслужава да се щракне...

Финалната точка на стилния театър на тазгодишното пролетно-лятно издание на Sofia Fashion Week 2022 сложи дизайнерката Мира Бъчварова , която презентира на подиума костюми от постановката „ Алиса в страната на чудесата “ , която се играе в спектакъл „ Възраждане “. За секунди стилният подиум замязя на същинска театрална сцена с доста цвят, забавни костюми и радостно въодушевление. Допълнение към всичко това бяха и разговорите, които бяха изписвани на LED стена наоколо до подиума. Самата дизайнерка също бе не по-малко атрактивна от шеметното шоу, което показа. Тя се появи, облечена в цикламен тоалет, ботуши и слънчеви очила в същия цвят.

Модните дефилета от дълго време демонстрират, че не са това, което бяха. Те се трансфораха освен в показване на облекла, а в спектакли, съпроводени с шоу и музикални детайли, като някои от тях по нищо не отстъпват на непознатите фешън Fashion седмици.
 Анита Иванова
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР