С отрицателен тест за коронавирус вече е Десислава, узна HotArena.Преди

...
С отрицателен тест за коронавирус вече е Десислава, узна HotArena.Преди
Коментари Харесай

Десислава пребори коронавируса

С негативен тест за ковид към този момент е Десислава , разбра HotArena.

Преди към две седмици певицата се оказа инфектирана. Сега тя е напълно здрава и то тъкмо за 19-я рожден ден на сина си Майки. Изпълнителката показа, че е в края на лекуването си от китайския вирус и чака заключителен тест, който също да е негативен, с цел да е сигурна, че не е инфектирана. Блондинката се усеща чудесно, даже показа, че кара страшния вирус супер безсимптомно, доста по-леко даже от елементарен грип. Дай Боже всекиму сходен организъм!

Колкото и добре да се усеща, тя въпреки всичко не излиза и не контактува с останалия свят, прави го единствено през интернет и телефона. Около нея неразделно е боксьорът Благой Найденов. Като характерен войник той никак не се тормози от ковид и не е хипохондрик. Двамата с Десислава си разделят грижите по дребния Борис, който тази зима ще навърши 3. 

А през вчерашния ден първородният наследник на певицата - Майки, навърши 19 години. Той е няколко години по-млад от Благой Найденов, който пък има разлика 17 години с Десислава. Както стана ясно, изпълнителката се подложи на самолечение вкъщи. Тя показа, че е имала леки признаци първоначално като тези на Галена - замаяност, главоболие и загуба на усет и подушване. Но нямала никаква температура. 

Затова след признанието на Галена неотложно се тествала и излязъл позитивният резултат, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР