С отминаването на последните европейски квалификации Кристиано Роналдо се доближи

...
С отминаването на последните европейски квалификации Кристиано Роналдо се доближи
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-добрите голове на Роналдо с Португалия

С отминаването на последните европейски квалификации Кристиано Роналдо се приближи до кота ‘100’ гола с националния отбор на Португалия. 34-годишната международна суперзвезда вкара хеттрик при шумната победа с 6:0 на европейския първенец против Литва, с цел да остане на два гола зад емблематичните 100 гола.

Той може да ги стигне още тази неделя, когато Португалия ще гостува на Люксембург. Ние от GONG.BG ще ви препратим към петте най-хубави попадения на CR7 с фланелката на Португалия.

Дания – Португалия 2:1, октомври 2011-а година.

Един от най-красивите голове на португалеца е от 2011-а година, когато Португалия губи с 0:2 от Дания, само че в добавеното време Кристиано вкарва от 35 метра свръхестествен гол в скобата на датската врата.



Армения – Португалия 2:3, юни 2015

Роналдо реализира хеттрика си в Ереван със жанр в 58-ата минута. С прелестно първо допиране след изпълнен навън той овладя и стреля мощно към домакинската врата. Той отпразнува по емблематичен метод, акцентирайки ухото си към публиката на Армения, която цялостен мач скандираше „ Меси, Меси, Меси”.



Унгария – Португалия 3:3, юни 2016.

Петкратният притежател на Златната топка изравни резултата на UEFA EURO 2008 против "маджарите ", откакто тънко отигра топката с пета и матира Габор Кирали.



Португалия – Испания 3:3, юни 2018.

Още един директен свободен удар. Още един хеттрик. Този път сцената беше Световното състезание в Русия, а противникът Испания. В последните минути на срещата Кристиано Роналдо извърши директен свободен удар и с прословут летеж топката се оплете в мрежата зад Давид де Хеа, откакто стражът не съумя да реагира по безусловно никакъв метод на протичащото се в Сочи.



Португалия – Люксембург 3:0, октомври 2019.

Един от най-новите голове в листата на Роналдо с екипа на иберийците. Вторият гол на „ властелина пред гола” против прибалтийците бе просто свръхестествен, откакто Кристиано с „ куршумен” изстрел прати топката във вратата на гостите.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР