С отличен успех Хасан и Ибрахим завършиха първата си година

...
С отличен успех Хасан и Ибрахим завършиха първата си година
Коментари Харесай

Хасан и Ибрахим завършиха с отличен

С отличен триумф Хасан и Ибрахим приключиха първата си година в музикалната консерватория в нидерландския град Маастрихт.

Оценките в Ниската земята са по десетобалната система, като приравнено към българските стандарти, близнаците могат да се похвалят с отличен 5,85.
„ Синовете ми признават, че образователната им година е била сложна, само че все пак са съумели да се наложат в консерваторията. На един от изпитите получават оценка от 9,5 и се чудят за какво не е десетка, само че това ще им е тласък за идната година да доближат абсолютния връх “, описа таткото на музикалните гении Денис Игнатов. В момента Хасан и Ибрахим са в България, като са се отдали на цялостна отмора през лятната почивка.

По-рано през годината близнаците изнесоха извънредно сполучлива поредност от концерти във френската столица Париж. „ Организаторите бяха мощно впечатлени от момчетата и ги поканиха през идната година още веднъж да свирят. Плановете са да създадат турне във Франция, което мисля, че ще е отлично за тяхното професионално израстване “, добави Игнатов, написа България Днес.

Хасан и Ибрахим са кандидатствали и за конкурс във франция през ноември тази година, само че не бързат с подготовката и към този момент мислят за почивката си. „ Хората в България доста ги обичат и непрекъснато желаят да се срещат и да се снимат с тях. Това  може да е единствено мотив за горделивост за един родител “, приключи бащата на близнаците , които от години популяризират България по целия свят. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР