С отбелязването на края на поредната седмица пазарът на криптовалути

...
С отбелязването на края на поредната седмица пазарът на криптовалути
Коментари Харесай

Топ 3 евтини алткойна, които да следите следващата седмица

С отбелязването на края на следващата седмица пазарът на криптовалути остава в положение на съмнение, като някои активи бележат непретенциозен прогрес, до момента в който други изостават.

Сред тях има няколко завладяващи варианти на цена под $1 всяка, които демонстрират капацитет за напредък.

Съгласно някои разбори три такива актива, които биха могли да бъдат прелъстителен избор за трейдърите и вложителите през идната седмица, са ADA,DOGE и DEGEN.

Degen (DEGEN)

Degen (DEGEN), меме монета, целяща да притегли консуматори от разнообразни блокчейни, се обрисува като кандидат измежду меме криптовалутите. Изпреварвайки DOGE по брой на седмично дейните търговци, DEGEN сподели забележителен растеж от стартирането си през първото тримесечие на 2024 година

Понастоящем DEGEN се търгува на цена от $0.00007339, като от основаването си до момента е отбелязал нарастване от 71% на месечната графика.

Cardano ( ADA )

Напоследък при Cardano (ADA) се следят относително постоянни придвижвания, само че има спекулации, че това скоро може да се промени. Освен това съгласно информацията съществува капацитет за 17% нарастване на цената, в случай че настъпи шорт скуиз. Понастоящем ADA се търгува на цена от $0.507, като през последните 24 часа ADA означи спад от 12%. 

На месечната графика нещата наподобяват още по-зле, защото загубите се равняват на 30% от цената на монетата. Именно поради това, се чака ADA скоро да тръгне по позитивна траектория, частично поради идният Биткойн халвинг.

Dogecoin ( DOGE )

Dogecoin (DOGE) сподели признаци на бичи модел, като прогнозите сочат евентуален пробив над $0.20 и цел от $0.4, съгласно наблюденията на специалист по крипто търговия. Търгувайки се на цена от $0.1717 към 13 април, DOGE означи спад от 13% и кумулативен спад от 1.5% на месечната си графика.

В умозаключение, тези криптовалути оферират капацитет за напредък през идната седмица. Важно е обаче да се извърши задълбочено изследване преди вложение, защото пазарните трендове могат да се трансформират внезапно.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР