С остри думи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов

...
С остри думи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко: Оставка! Христо, Киро и Асен са евтини куртизанки

С остри думи шефът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов нападна водачите на ПП-ДБ. В декларация от парламентарната естрада от " ИТН " настояха за незабавна оставка на държавното управление. Депутатът дефинира бъдещата ротация на кабинета като " врътка " и двуличие.

" Просто съм покъртен от гьонсуратлъка на ПП-ДБ, които ръководят дружно с Движение за права и свободи и ГЕРБ, висят им по скутовете, вървят им по кабинетите, гласоподават им конституционният арбитър Десислава Атанасова и имат наглостта да упрекват всички останали, че работят с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", сподели той.

" Точно вие сътрудници от ПП-ДБ, дето сте поели целия парещ проект на Делян Пеевски и Бойко Борисов, като една евтина политическа куртизанка имате дързостта и безочливо говорите с цялостна уста.Аз не съм такава куртизанка. Няма нищо изненадващо, тъкмо такива са Христо, и Киро, и Асен.

Точно такива сте Христо Иванов, Кирил Петков и Асен Василев. Евтини куртизанки, които за пари продавате и тяло, и душа, с цел да пиете мазно турско кафе и да се наденете на съдружния скут ", атакува той.

Снимки: Агнес Методиева

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР