С остра декларация от парламентарната трибуна Станислав Балабанов от ИТН

...
С остра декларация от парламентарната трибуна Станислав Балабанов от ИТН
Коментари Харесай

ИТН иска оставка: Сглобихте правителството и престъпниците и ги нарекохте правителство на България

С остра декларация от парламентарната естрада Станислав Балабанов от Има Такъв Народ прикани за оставка на държавното управление. Той изясни, че дълго са следили активността на “сглобката ” и постоянно са се чудили какво свързва толкоз разнообразни представители, с толкоз друга идеология и ценностни системи. ”

Свързва ви тънката превръзка, за която от 2 дни заприказва Кирил Петков, който не е в залата. Благодаря ви за откровението. Разбрахме за тънката превръзка на политическо безсрамие на лицемерието, лъжата, кражбата. Превръзката, която прикрива най-срамната част от вашето ръководство ”, нападна той ПП-ДБ.

И подсети, че в случай че 9 мес. е цикълът, в който се ражда човешкият живот, ръководещите порочно са “заченали ” порочно държавно управление. “Тази превръзка няма да може да попие всички вреди, които изтичат от вашето ръководство. Много скоро ще имате потребност не от тънка превръзка, а от памперс ”, съобщи Балабанов. “Спокойно може да се каже, че Движение за права и свободи ви постави крилца на тънката превръзка- Но тя няма да може да попие всичките политически вреди и доста скоро ще имате потребност не от тънка превръзка, а от памперс ”, съобщи още той и посочи – не става въпрос нито за древен грехове, манастири или човешки функционалности – става дума за закононарушения, наричани комфортно от медии и политици сглобка.

“И ще стане ясно с какво смазвате сглобката, която скърца ”, съобщи той. “Сглобихте държавното управление и нарушителите и ги нарекохте държавно управление на България. Оставка ”, приключи декларацията на Има Такъв Народ.

Лидерът на “Възраждане ” Костадин Костадинов прочете декларация от името на парламентарната група и упрекна ръководещите в “предателски слугинаж ” – трансформирали са страната в “слаба военна микросила ”. “И през днешния ден пристигналата от Брюксел европрислуга продава нашата национална идея, а завърналият се от Киев ординарец продължава да лъска имиджа на Украйна ”, съобщи той. Основните му офанзиви бяха свързани с даването на повече пълномощия на непознати военни сили – съгласно конституцията ни единствено нашите военни могат да обезпечават защитата ни. Той също изиска оставка на кабинета.

Малко преди този момент депутатите съвсем одобриха да изслушат вътрешния министър поради разполагането на бойната група на НАТО в област Ямбол. След това с прегласуване обаче Политическа партия обърнаха резултата и по този начин настояването на “Възраждане ” не мина.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР