„С оставката на Цацаров ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.

...
„С оставката на Цацаров ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Борисов: С оставката на Цацаров от КПКОНПИ ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ


„ С оставката на Цацаров ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не Ви прави усещане, че КПКОНПИ са единствено в Бургас, Поморие, Стара Загора, Враца, всички са кметове на ГЕРБ и в нито едно кметство на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, нито на Има Такъв Народ в Благоевград, нито в тези на „ Демократична България “.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка новината за оставката на ръководителят на КПКОНПИ пред публицисти по време на визитата си в село Грашево, където направи подаяние за ремонт на локалната джамия от името на партията си.

Според него „ незабавно след тези обвинявания е добре антикорупционната комисия да се събере незабавно в Народното събрание и да изслуша Цацаров и ДАНС за тези обвинявания, които има към него “.



„ Оттам нататък изказването на министър-председателят да постави свои хора в прокуратурата ме карат да бъда деликатен. Искам да видя законите. Виждам, че Народното събрание свършва на обед, никаква законодателна самодейност “, разяснява Борисов във връзка поисканата от парламентарната естрада оставка на Иван Гешев.

По думите на водача на ГЕРБ днешната акция на ДАНС и полиция в „ Булгаргаз “ е резултат от „ война на хасковските групи на Асен Василев и Румен Радев “.

„ Имам възприятието, че в случай че знамето беше в остарелия вид с герба, щяха да го изчегъртат, а най-после чегъртат и хората на Радев. Хасковските войни са чудовищни, всички назначения са от Хасково. Сега налетяха на шефа на „ Булгаргаз “, човек на Радев. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев “, сподели Борисов.

„ Винаги сме били за по-голяма имунизация. Винаги сме подкрепяли зеления документ, само че незабавно за всички. Не поддържаме измислиците сега, ще има зелен документ за Министерски съвет, но някой различен път, ще има за Народното събрание, само че след 20 дни, а за елементарния човек от през днешния ден за на следващия ден. Именно това породи митинга на „ Възраждане “, съобщи водачът на ГЕРБ във връзка опитът на протестиращи против рестриктивните мерки поради ковид да нахлуят в Народното събрание.

Според Борисов митингите на „ Възраждане “ по негово време са били по-насилствени, а в този момент са по-мирни.

„ Другото, което ми прави усещане е, че когато „ Възраждане “ окупира Министерство на регионалното развитие, всички казвахте какъв брой е хубаво, че трошат, а внезапно Ви заболя доста. Който сади ветрове, жъне стихии. Същите тези хора нападнаха министерството. Когато бяха до Радев, бяха готини. Направиха си митинг, внезапно станаха неприятни. Вижте дали в този момент не са тихи и кротки “, сподели Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР