С оспорвана битка между Дейвид Фишеров и Васил Маринов завърши

...
С оспорвана битка между Дейвид Фишеров и Васил Маринов завърши
Коментари Харесай

Държавното по вдигане на тежести завърши с оспорван дуел между Дейвид Фишеров и Васил Маринов

С оспорвана борба сред Дейвид Фишеров и Васил Маринов приключи държавното състезание по повдигане на тежести в Русе.

Само един кг бе разликата в дуела сред двамата национални състезатели, а роденият в Австрия Фишеров дублира златото си от европейския шампионат в категория до 102 кг с национална купа.

Конкуренцията сред Фишеров и Маринов занапред ще ражда по-добри резултати, уверени са и двамата национали по повдигане на тежести, който този път мериха сили в категория до 109 кг.

„ С Васил Маринов направихме положително съревнование, по-добрият победи. Надяваме се до международното състезание да вдигнем още резултатите и да спечелим орден за България “, сподели Фишеров.

„ Когато единият подвига едни тежести, и другият ще подвига още повече. Винаги ще има конкуренция посред ни “, съобщи Маринов.

Валентин Генчев и Божидар Андреев станаха държавни първенци в разнообразни категории, само че не е изключено на планетарния шампионат в Колумбия през ноември да се конкурират в олимпийската категория до 73 кг.

„ Засега ходя добре, нямам недоволства. Трупам размер и се надявам всичко до и на самото международно да бъде наред “, сподели Андреев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР