С ослепителна дълга черна рокля с голи рамене отиде на

...
С ослепителна дълга черна рокля с голи рамене отиде на
Коментари Харесай

Николета Лозанова облече сестрата на Божинов за бала й

С ослепителна дълга черна рокля с голи плещи отиде на абитуриентския си бал сестрата на Валери Божинов, Михаела , видя HotArena .

Тоалетът е на лондонската дизайнерка Nadine Merabi и е подарък от някогашната й снаха Николета Лозанова.

" Избрах го тъкмо за 2 минути. Нямах никакво предпочитание за бал. За мен това е нелепост, няма логичност да има празник, че ти свършват най-хубавите години. Истината е, че се съгласих да имам бал поради нашите и Николета ", описа Михаела, цитираха от 24 часа. Красавицата, която приключва спортното учебно заведение във Велико Търново, изрично е решила и да не дефилира по аления килим в центъра на Велико Търново с останалите зрелостници.

" За мен това е комплексарщина. Нищо персонално към тези, които ще минават, просто желаех да си го спестяне да ме гледат и да ме разискват ", е претекстът й да се откаже от церемонията по изпращане в холивудски жанр. Михаела ще се причисли към съучениците си напряко в ресторанта, където ще тече празненството.

Тя желае да учи логика на психиката, само че още не е решила дали ще запише във Велико Търново или в Италия. " Може би ще изкарам бакалъвърска тапия във Великотърновския университет, а по-късно ще специализирам спортна логика на психиката по магистърска стратегия в Перуджа ", сподели Михаела Ангелова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР