С определение на Върховния касационен съд Комисията за противодействие на

...
С определение на Върховния касационен съд Комисията за противодействие на
Коментари Харесай

“Антикорупция” отне имущество за 306 536 лева от осъден за измами

С определение на Върховния касационен съд Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) конфискува благосъстоятелност на стойност 306 536 лв. от Валери Господинов и Красимира Господинова.

Отнетото имущество се състои от неподвижен парцел в село Лазарци, община Елена, суми по банкови сметки, суми от продажба на имущество, добито от незаконна активност, както и номиналната стойност на акции и дружествени дялове.

Валери Господинов е осъждан с влезнали в действие присъди за осъществяване на имотни измами, от които са породени вреди в огромни размери. При изискванията на продължавано закононарушение, за да набави за себе си имотна полза, той е измамил няколко лица, че има учредено право на градеж върху парцел в местността „ Св. Никола “ в град Варна.

Също по този начин е твърдял, че приготвя нужните документи за изграждане на жилищна постройка в парцела. По този метод няколко варненци са станали жертва на строителната пирамида „ Евробилд “ ООД, посредством която Валери Господинов е продавал един и същи апартамент на разнообразни хора.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР