С оплакване от машинното гласуване блесна в първата си реч

...
С оплакване от машинното гласуване блесна в първата си реч
Коментари Харесай

Карадайъ атакува Бойко Рашков заради изборите: Незаконни арести, недопустимо

С недоволство от машинното гласоподаване блесна в първата си тирада пред новия парламент ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ – тъкмо както и ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Карадайъ се оплака от напън и принуда от „ служебния вътрешен министър ” т.е. Бойко Рашков. „ Под лозунга битка с купения избор ” били осъществени нарушавания на човешки права и „ противозаконни арести ”, по думите му. „ Недопустимото е реалност – в изборния ден в изборните секции влязоха служители на реда, а това е неприемливо ”, с възторг съобщи Карадайъ и упрекна ЦИК и РИК, че мълчали.
Атанасова разгласи, че ГЕРБ ще е съпротива, само че даде обещание толеранс към бъдещото държавно управление
Трябва да си дадем сметка, че конфигурацията в сегашния парламент е доста повече резултат от гласуването " срещу ", в сравнение с от гласув...

Да прекъснем поредицата от предварителни избори и да почнем да решаваме рецесиите – всички гласоподаватели желаят тъкмо това, съобщи Карадайъ по отношение на 47-то Народно заседание.

Карадайъ подсети, че гласоподавателите не са дали еднолично властта на някого. „ С две думи – възобновяване на разговора ”, сподели той. Политическата рецесия трябвало да почне да се взема решение със съставянето на постоянен кабинет – съгласно Движение за права и свободи, с стратегия за ускорено икономическо развиване, учредена на Зеления пакт, което предложили още от 2017 година. Тогава ракета-носител изглеждаше починалия към този момент ръководител на Българска академия на науките акад. Стефан Воденичаров, който година преди този момент поде акция –!

По ограниченията за КОВИД рецесията да няма ръководещи и съпротива, прикани Карадайъ, откакто се оплака по какъв начин България е закъсняла с Плана за възобновяване и резистентност (за евросредствата за възобновяване от коронакризата).



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР