С опит в бъдещето! - под този девиз отвори врати

...
С опит в бъдещето! - под този девиз отвори врати
Коментари Харесай

„Ню Ийст” - новият дом на Opel в София

" С опит в бъдещето! " - под този лозунг отвори порти новият внушителен център на Opel в София, „ Ню Ийст ”. Той е най-новата перла в короната на „ Тандер Корпорация ” и четвъртият дилър на немския авто производител в София.

Дружеството „ Ню Ийст ” е ново, само че разполага с богата история, тъй като наследява традициите на фамозния сервиз „ Изток ” и е натурален правоприемник на представителството на Opel „ Ауто Макс ” (бившият „ Аксон ”), стана ясно на формалната гала за откриването на центъра. Компанията е дъщерна на сервиз „ Изток ” и съществува към този момент 10 години в състава на „ Тандер Корпорация ”. Официалният контракт за посланичество на Opel е подписан на 20 септември 2017 година, а активността стартира публично на 1 ноември предходната година.

Представителният център, ситуиран в  столичния жк. Дружба, бул. " Проф. Цветан Лазаров " 99, е издигнат и оборудван напълно по строго регламентираните, извънредно високи стандарти на марката Opel. Мащабната инвестиция в новия шоурум на дилърството се е трансформирала в солидна основа за построяването на свръхмодерно оборудване без никакви взаимни отстъпки и с потребление на най-модерни технологии в строителството и устойчива, екологична система за отопление и климатизация на постройката.

Девизът на новото посланичество на Opel – “С опит в бъдещето ” е дело персонално на притежателя на компанията  Васил Танев. „ Ню Ийст ” е съсредоточена напълно върху налагането и развиването на марката Opel на българския пазар.

Модерният център в София разполага с впечатляващите 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови коли Opel. Представителната изложбена повърхност заема внушителните 1000 м2, работилницата за механични поправки е на повърхност от 900 м2, а каросерийното поделение на автосервиза е ситуирано на над 1100 м2.

В „ Ню Ийст ” клиентите получават опция да създадат осведомен избор от богатата експозиция на всички модели на марката Opel и могат да разчитат на способена и изчерпателна информация по всички въпроси, които ги интересуват. В активността си новото посланичество ще заложи както на професионалната продажба на нови коли, по този начин и на цялостната гама следпродажбено обслужване, сервиз и облекчаване желанията на клиентите с висококачествени услуги, истински аварийни елементи и аксесоари. Всички чиновници на „ Ню Ийст ” са висококвалифицирани експерти, разполагащи с дълготраен опит и сертифицирани в активността си по високите стандарти на марката Opel.

Новост ще бъде и предлагането на пакетна услуга, включваща цялостен набор грижи за клиента – от противоположното изкупуване на остарелия автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и опция за контакт с дилърството когато и да е.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР