С опасно селфи изпъкна дъщерята на Асен Блатечки - Катерина,

...
С опасно селфи изпъкна дъщерята на Асен Блатечки - Катерина,
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки с опасно селфи от мост погубил десетки

С рисково селфи изпъкна дъщерята на Асен Блатечки - Катерина, видя HotArena . Екстремната мода е превзела и хубавицата, която се е снимала на парапета на Моста на влюбените. Катерина е седнала върху парапета на моста, който постоянно става топлокация за фотосесии. Снимката е извънредно сантиментална, за какво е направена по залез слънце.

Безразсъдният фотос е харесан даже и от татко й Асен , на който евентуално не е направила никакво усещане заплахата, която грози наследницата му. Много постоянно мястото се трансформира в лобно място за десетки хора, които по нехайство падат от оборудването или целеустремено поставят завършек на живота си. Родителите към момента не престават да неглижират заплахата, дебнеща в емблематичния мост до НДК, защото сред парапета и края на оборудването има половин метър засадени площи. Затова постоянно на него могат да се видят седящи невръстни деца и младежи.

Само преди дни оттова падна 26-годишен мъж. За благополучие, той оцелява с помощта на бързата реакция на медици. Според неговите думи се е подхлъзнал, изгубил равновесие и паднал през парапета. Пострадалият е с тежки контузии в болница в столицата. Два месеца по-рано 35-годишна жена почина, откакто скочи от моста. Хрониките демонстрират, че през 2011 година и 2013 година двама мъже поставят завършек на живота си, като за задачата избират сантименталния мост. Така признакът на любовта в столицата все по-често се трансформира в сцена за самоубийства и произшествия. написа " България Днес ".

Освен пристрастеността към по-екстремните фотоси Катерина обича да посещава и нощни заведения, където постоянно е забелязвана да използва наргилета с приятелки. В рубрика " приятелки " обаче не влиза мащехата й - моделката Диляна Попова, от която Блатечки има наследник. Двете не си контактуват по безусловно никакъв метод, като даже не са приятелки в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР