С омраза не може да се управлява. Основата на тази

...
С омраза не може да се управлява. Основата на тази
Коментари Харесай

Карадайъ: Основата на тази коалиция е омразата и лъжата

С ненавист не може да се ръководи. Основата на тази коалиция е омразата и лъжата. Това е най-лошото държавно управление за последните 32 години, разгласи от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на дебата за предварителното премахване на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев. „Дебатът за оставката не е за личностните качества, а е политически“, посочи той и прикани депутатите още веднъж да приветстват Минчев.

„За страдание господин Минчев става жертва на – изтъквам – мафията, задкулисието, корупцията и всичките тези неистини, които ги слушаме последните няколко месеца“, разгласи Карадайъ. По думите му министър председателят Кирил Петков е призовал от парламентарната естрада за етническо опълчване.

„Движението за права и свободи 32 години носи виновна политика, национално виновна политика в нашата татковина България, разнообразни хора минаха през терена на политиката и заемаха разнообразни длъжности, само че Движението за права и свободи остана поредно и не изневери на своята задача – да пазим целостта на нашата татковина България, да сме пазители на мира, да сме пазители на сигурността в нашата страна, да я опазим даже от такива като тези тук, които приканват за противопоставяне“, съобщи Карадайъ.

Неговата прогноза е, че през днешния ден ръководителят на Народно събрание ще бъде предварително освободен, а идната седмица ще падне и държавното управление при вота на съмнение./Труд
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР