С огромния си талант примата на българската поп музика Лили

...
С огромния си талант примата на българската поп музика Лили
Коментари Харесай

След родния Кубрат, Лили Иванова очарова Разград

С големия си гений примата на българската поп музика Лили Иванова очарова и Разград. След концерта си в родния град Кубрат тя подари незабравима нощ на феновете си в лудогорския град.

На крайници, препълнената до край зала на Общинския културен център приветства и пя дружно с обичаната си изпълнителка безконечните шлагери " Детелини ", " Щурче ", " Панаири ", " За тебе бях ". С впечатляващ заряд Лили Иванова извърши и други емблематични свои шлагери.

Примата на родната поп музика и този път беше в зашеметяваща форма и още веднъж смая присъстващите освен с огромния си глас, само че и с елегантния си тоалет. Изпълненията на певицата бяха придружени с възгласи " Браво! Невероятно! Фантастично! ".

Лили Иванова не пропусна да благодари на музикантите си, които направиха вечерта в лудогорския град вълнуваща и прочувствена. " За мен това са най-хубавите музиканти ", сподели примата. Тя поздрави и разградската аудитория, която я извика три пъти на бис. " Божествени сте ", обърна се към залата Лили Иванова.

" Много одобрявам Лили Иванова. Не знам в действителност да има българин, който да не я харесва. Тя е емблемата на българската сцена, жива легенда, живо културно завещание на България ", сподели зам.-кметът Добрин Добрев, който също беше на концерта. Той изрази удовлетворение от това, че примата е присъединила града в националното си турне и жителите на района имат опцията да се насладят на безконечните й шлагери.

Сред публиката беше и изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев. Той показа, че е очаквал с неспокойствие концерта. " Доста съм разчувствуван, защото за мене тя е една от легендите, с чиито песни съм израснал. Лили Иванова е една доста огромна големина в България и доста се веселя, че избра и Разград за националното си турне ", добави Петричев.

Следващата спирка от националното турне на Лили Иванова е Търговище. Концертът там е на 26 април.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР