С огромни усилия успяхме да приемем закони, с които да

...
С огромни усилия успяхме да приемем закони, с които да
Коментари Харесай

Борисов: Ако има санкции към ядрената енергетика на Русия - да ги подкрепим

С големи старания успяхме да приемем закони, с които да диверсифицираме нуклеарната енергетика, с цел да се откъснем от нуклеарната енергийна взаимозависимост.

Ако има наказания към нуклеарната енергетика на Русия - да ги подкрепим.

За наказания и бързо строителство. Доста е необичайно тези, които клечаха пред президентството, а тогава президентът беше доста явен: Крим е съветски. Колегите от Да, България отидоха да клечат. Не поддържаха Лозан Панов, а поддържаха Румен Радев. Ние сме се борили от първия ден. Когато афишират през днешния ден митинг, желаят ли и ние да отидем и аз да подвигна пестник.

Две години Да, България и Политическа партия управляваха и нищо. За да кажат, че ние сме отговорни. За кое сме отговорни. Аз съм ви вкарал с моя екип в Европейски банков съюз. Вие къде ни вкарахте? В рецесия.

Виновниците не са в президентството. Виновниците са пред президентството. Сега който не охули Радев, става неприятен. А когато издигахме претенденти против Радев, те отидоха и го поддържаха. Налепиха се на плакатите с тях. Радев е принципен човек. Ако сме желали да поддържаме евроатлантическия път на България,

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР