С огромна радост Ви споделяме, че в събота, 30.04.22г, на

...
С огромна радост Ви споделяме, че в събота, 30.04.22г, на
Коментари Харесай

Рекорд от нови събрани 43 тона капачки в град Варна от кампанията Аз Вярвам и Помагам

" С голяма наслада Ви споделяме, че в събота, 30.04.22г, на площада пред Катедрален храм " Св. Успение богородично " в град Варна акция за събиране на капачки " Аз Вярвам и Помагам " дружно с хиляди положителни хора събрахме нови 43 000 кг пластмасови капачки. Те ще бъдат предадени за преработване в помощ на природата, а събраните средства ще подкрепят акцията за събиране на сумата от 200 000 лева за Детска кола за спешна помощ, която ще се подари за потребностите на Варна и Североизточна България ", заяви за Varna24.bg Владислав Николов, основател на акцията и ръководител на Сдружение " Аз Вярвам и Помагам ".

" От началото на акцията през 2015 година през последните 7 години дружно с хиляди хора сме събрали и предали за преработване към този момент над 219 тона капачки, а със събраните средства сме закупили и дарили 22 значими медицински апаратури, които са помогнали и избавили хиляди детски животи.

Благодаря на всеки, който поддържа акцията, събира капачки и стотинки с което ни оказва помощ да спасяваме детски животи!

Желаем здраве на всички и Ви благодарим за поддръжката и отразяването на нашите събития!

Продължаваме обединени! ", добавя Владислав Николов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР