С огромен бюст и в перфектна форма се появи на

...
С огромен бюст и в перфектна форма се появи на
Коментари Харесай

Мая в сутиена на Юлияна Дончева има ли?!

С голям бюст и в съвършена форма се появи на събитие в столицата някогашната депутатка на Национална движение „Симеон Втори" Юлияна Дончева, видя HotArena.

Въпреки че е предходна 50-те някогашната депутатка изглеждаше повече от зашеметяващо. С едни гърди напред, без никакви тлъстинки и помен, че скоро е раждала, Дончева блестна в секси вечерна рокля. От която се виждаше, че е свалила десетки килограми след втората си бременност.

„ Това се дължи на коренна смяна на хранителния ми режим “, издаде самата тя., По думите й не гладува, хапва в избрани часове и с мярка. Също по този начин не смесва избрани храни, което имало голямо значение за добре работещ метаболизъм.

Настоящата бизнес дама и майка на две деца се е запалила по здравословния метод на живот и се старае по всякакъв начин да съобщи знанията си на близките.

„ Дали си е поставила силикон в бюста, или е натурален “ се питаха наблюдателни. По-скоро гърдите й са натурални, защото Дончева се слави като познавач на хубостта без хирургически намеси, написа „ България през днешния ден “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР