С огнено шоу и надпис Ще дойдете ли с нас

...
С огнено шоу и надпис Ще дойдете ли с нас
Коментари Харесай

Незабравими емоции в двор на училището! С огнено шоу и надпис Ще дойдете ли с нас на бала 12 Е клас на ПМГ-Благоевград изненадаха класната си Ал. Шекерлийска /Видео/

С огнено шоу и надпис " Ще дойдете ли с нас на бала " учениците от 12 е клас на Природо-математическата гимназия развълнуваха класната си, дългогодишната предподавателка по химия, Александра Шекерлийска.

Шоуто, траяло 4 минути в двора на учебното заведение, провокира сълзи на наслада у госпожа Шикерлйска, която в същия ден имаше и рожден ден. Отговорът си госпожата даде благодарение на бял мечок, с надпис на корема " Тя сподели Да " Учениците подариха на обичаната учителка торта на химична тема. Емоцията беше огромна, всички възпитаници на гимназията бяха по прозорците на учебното заведение, като сервираха своите овации.

Дванадесетокласниците споделиха, че този ден ще остави трайна диря у всеки един от тях, като дадоха обещание на учителката си следващата година отново да участват на празника. След това учениците и госпожа Шекерлийска се почерпиха в заведението до учебното заведение.
Дванадесетокласниците са с профил биология и химия, като огромна част от тях желаят да аплайват медицина. Класната им всяка седмица организира час, в който те задават своите въпроси, свързани с висшето обучение и университетите

Константин Петров, който е от пети клас ученик на гимназията сподели:,, Това е един паметен момент за мен. Класът ми е доста обединен и упорит. Госпожа Шекерлийска е моя класна от 5 клас и тя е един необикновен експерт, който схваща отлично от работата си. Благодаря и за всичко, което е направила за нас’’.
П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР