С оглед на усложнената обстановка в страната и увеличаващия се

...
С оглед на усложнената обстановка в страната и увеличаващия се
Коментари Харесай

Пампорово АД: В неделя решаваме дали ски зоната ще продължи да работи  

С оглед на усложнената конюнктура в страната и увеличаващия се брой болни от ковид измежду чиновниците на сдружението, управлението на " Пампорово " АД ще вземе решение в неделя, 21-ви март, дали ски зоната в курорта ще може да продължи работа още една седмица до 28.03 и в случай че може, в какъв формат. Това оповестиха публично от " Пампорово " АД по отношение на края на ски сезон 2020/2021 година.
Решението цели да опази здравето и живота както на чиновниците в организацията, по този начин и на туристите в курорта. Правим всичко по силите си за понижаване разпространяването на заболяването в курорта и района.
 Скиори с екипи на четници по пистите на 3 март в Пампорово (СНИМКИ) Скиори с екипи на четници по пистите на 3 март в Пампорово (СНИМКИ)
По нов и неповторим метод Пампорово поздрави през днешния ден гостите си за националния празник 3-ти март. По пистите се спуснаха скиори на четници с...
Вярваме, че всички наши посетители и другари ще проявят схващане и ще ни поддържат в ограниченията против вируса, което е главният ни приоритет. В неделя - 21.03 ще създадем разбор на моментното положение и до 17:00 ще обявим окончателното решение на сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР