С оглед на последните отчайващи резултати на , Мач Телеграф

...
С оглед на последните отчайващи резултати на , Мач Телеграф
Коментари Харесай

Контра: Легенда на България не се съгласи с коментар на Боби Михайлов

С оглед на последните отчайващи резултати на , " Мач Телеграф " потърси едно от именитите имена в българския футбол - Христо Бонев, за коментар. Зума съобщи, че не желае да разсъждава много-много по тематиката и не се съгласи с изказванието на , че " лъвовете " са на приблизително равнище:
" Не ми се желае много-много да обмислям за националния тим, тъй като доста отрицателни неща могат да се кажат и доста малко положителни. Виждате по какъв начин в европейския футбол доста страни, които вие публицистите обичате да наричате джуджета, стартират да си имат вяра, че могат да станат великани, а великаните виждат, че това което хвърчи, не се яде… ", стартира той.
" За нашия тим какво да кажа? Боби Михайлов споделя, че сме на приблизително равнище. Аз мисля, че равнището ни е едва и много под междинното. От това, което избра като футболисти Ясен Петров, по-добро нямаме. Казвате, че е дал късмет на 39 футболисти за една година. Това демонстрира, че той търси и се стреми да откри най-качествените момчета, само че колкото и да търси, няма да попадне на нещо по-сполучливо ".
" Припомняте ми равенството против Италия и дали го приписвам на шанс Като приказваме за късмет във футбола, аз по-голям шанс от това, което гледах против Украйна в Одеса, не мога да си показва. В целия си живот не съм виждал такова нещо ", безапелационен бе Бонев.

" Ако би трябвало да отлича някого, бих споделил, че съм влюбен в играта на двамата вратари - Даниел Наумов и Светослав Вуцов. Имат отлична фигура и физика за поста, на който играят, имат и уменията и ми наподобяват две доста съществени момчета. Израстване виждам и в братята Петко и Андреа Христови, които не се тормозят и от най-големите звезди във футбола ".
" За Кирил Десподов от дълго време съм си споделил мнението. Това момче може да играе в съвсем всеки европейски тим ", добави още Зума и съобщи, че чака наставникът Ясен Петров да резервира работата си - нещо, което и самият !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР