С официално писмо до централата на УЕФА президентът на Българския

...
С официално писмо до централата на УЕФА президентът на Българския
Коментари Харесай

БФС официално подкрепя Чеферин за нов мандат начело на УЕФА

С публично писмо до централата на УЕФА президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов разгласи поддръжката на България за кандидатурата на Александър Чеферин за втори мандат отпред на европейския футбол. Както е известно, словенецът заема поста от 2016 година, като на конгреса в Рим през февруари 2019 година футболните федерации на Стария континент ще гласоподават в изборите за управление на УЕФА.

" Скъпи господин президент, драги приятелю,

За мен е чест официално да разглася поддръжката на Българския футболен съюз за Вашата кандидатура на конгреса на УЕФА през февруари. Единодушното мнение на управителните фактори на БФС е, че Вашият мандат отпред на централата бе белязан от извънредно развиване от позиция на мащаба и триумфа на националните и клубните надпревари, както и от мощната пристрастеност, която демонстрирате в опитите си да запазите играта почтена и неопетнена.

Бих желал да ви поздравя за всичко, реализирано под Ваше управление - и, както от професионална, по този начин и от персонална позиция, насочвам сърдечни благодарности и убеденост за преизбирането Ви.

Особено удовлетворен съм, че огромна част от националните асоциации споделят това мнение, по тази причина и съм уверен, че Вие и Вашият екип ще продължите да давате образец за ефикасното налагане на новата съвременна и прогресивна философия за развиването на футбола.

Г-н президент, апелирам приемете откровените ми поздравления за формалната Ви номинация. Желая Ви триумф в идните избори ", се споделя в обръщението на Михайлов.

Във вторник, 21 август, седем футболни федерации от Стария континент заедно застанаха зад кандидатурата на Чеферин за челната позиция в европейския футбол. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР