С официална церемония на Паметника на незнайния воин започна посещението

...
С официална церемония на Паметника на незнайния воин започна посещението
Коментари Харесай

Започна визитата на Дмитрий Медведев у нас

С публична гала на Паметника на незнайния боец стартира визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев у нас.

Двудневната аудиенция се чака с огромен интерес поради предстоящите развития по комплицирани въпроси като двустранните връзки и енергийните планове.
Снимка: bTV
Самолетът на Медведев кацна към 14:30 ч. на Летище София и минути по-късно съветският министър председател потегли към центъра на столицата с огромен конвой. Заради драконовските ограничения за сигурност към визитата, цялото трасе беше отцепено, което докара и до тапи в днешния финален ден от дългия уикенд.



Във очевидно положително въодушевление, домакинът Бойко Борисов и Дмитрий Медведев посрещнаха гвардейския строй, а по-късно съветският министър-председател сервира венец на Паметника на незнайния боец.

След това кортежът потегли към Министерския съвет.

Медведев беше посрещнат и от жители с съветски флагове, събрали се към храм-паметника „ Свети Александър Невски”, чиято реорганизация също се чака да бъде разисквана през днешния ден и на следващия ден от двете делегации.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР