С обвинителен акт на Районна прокуратура – Враца е предаден

...
С обвинителен акт на Районна прокуратура – Враца е предаден
Коментари Харесай

Ужасяващо! Изверг блудствал с малко момиче, докато майка му спяла в съседната стая

С обвинителен акт на Районна прокуратура – Враца е предаден на съд 59-годишният К.О. за блудничество.
Обвиняемият О. живеел с майка си във Враца. Той постоянно посещавал къщата на живеещото в съседство семейство с три деца. Поддържал положителни връзки както с родителите, по този начин и с децата.
Вечерта на 1 септември 2018 година К.О. още веднъж гостувал на съседите си. По някое време майката заспала с едното от децата. Другите две – десетгодишната М. и единадесетгодишният Т., играели на карти в другата стая, като поканили и К.О., който се включил към тях.
След известно време момчето се отказало да играе и заспало в леглото си. Десетгодишната М. споделила на обвинения, че ще го изпрати, само че той я хванал за ръката и я придърпал към себе си. Без да приказва, мъжът направил блудствени дейности без съвкупление с малолетното момиче. М. се уплашила и разтреперила, като не посмяла да извика майка си.
В същото време дамата се събудила, отишла в стаята на децата и станала очевидец на протичащото се там. Тя незабавно се развикала, а К.О. единствено споделил няколко пъти, че „ нищо не е направил “.
За случая незабавно бил подаден сигнал на тел. 112, а К.О. арестуван от пристигналия на място полицейски екип.
Предстои делото против обвинения К.О. да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР