С обредни песни и танци, лазарки от Целодневна детска градина

...
С обредни песни и танци, лазарки от Целодневна детска градина
Коментари Харесай

Лазарки гостуваха в Офис на НАП Плевен

С обредни песни и танци, лазарки от Целодневна детска градина „ Слънце “ – гр. Плевен, поздравиха през днешния ден чиновниците на Национална организация за доходи от офис Плевен. Децата пожелаха на всички присъстващи здраве, обилие и радостно посрещане на Великденските празници, а за своите домакини бяха подготвили и красива рисунка.

Според българската национална традиция Лазарица е празник на нивите, пасищата и горите, само че и празник на девойките, които откакто са лазарували, могат обществено да се момеят. Вярва се, че къщата, в която са влезнали и пели лазарки, ще бъде честита през цялата година.

Директорът на офис на Национална агенция за приходите Плевен - Цветомила Потурлиева поздрави гостенчетата, като им пожела да порастват здрави и щастливи. Благодари им за прелестните пожелания и положителното въодушевление, което предадоха както на чиновниците, по този начин и на клиентите, посетили през днешния ден данъчния офис. Всички деца получиха овации, похвали и лакомства от името на чиновниците в офиса.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР