С няколко домакински предмета и тези прости стъпки можете да

...
С няколко домакински предмета и тези прости стъпки можете да
Коментари Харесай

Как да изчистите запушения канал на мивката

С няколко домашен предмета и тези елементарни стъпки можете да научите по какъв начин да отпушите канала и да си спестите водопроводчик.

Използвате канала всекидневно, с цел да изплакнете всичко - от ръцете, тялото и косата си до съдовете и зеленчуците. Така че, когато водата стартира да се оттича малко по-бавно от нормално и даже най-хубавите почистващи препарати за канализация не работят, това може да алармира за запушена мивка.

Мивките и каналите се запушват, когато косми, мазнини, сапун, части храна и други останки отиват в канала.

Как да почистим банята дейно

Вряща вода

Може би сте опитвали вряща вода и сте се справяли с досадния запушен канал. Или може би имате PVC тръби и сте били задоволително мъдри, с цел да пропуснете това. Така или другояче, имате потребност от елементарен способ за отпушване на мивка. Сода за самун и оцет са вашите правилни съдружници.
7 трика за бързо разчистване на мръсната мивка
Почистването на мивката несъмнено не е измежду обичаните отговорности на повечето домакини. И доста постоянно, макар напъните резултатът...
Прочети повече
Да, евентуално към този момент имате тези съставки, скрити в килера си. Както содата за самун, по този начин и белият оцет имат доста битови приложения - те ще почистят прането ви и ще поддържат хладилника ви да мирише свежо - и когато се комбинират, те вършат елементарен метод за отпушване на канализацията. Работи по този начин:

Започнете, като изсипете почти една чаша сода за самун в канализацията.

Защо тоалетната хартия е бяла?

След това с една чаша оцет.

Покрийте канала със тапа за мивка.

Оставете сместа да престои и да шупне за 15 минути.
Топ трик за отпушване на мивката и унищожаване на неприятната миризма
Невинаги препаратите за отпушване на канала на мивката са ефикасни. Освен това не е належащо да харчите пари за тях, откакто може...
Прочети повече
Отстранете запушалката и пуснете гореща вода в канализацията.

Ако забележите усъвършенстване, повторете процеса, до момента в който дренажът се отпуши.

Научаването по какъв начин да отпушите мивка стартира с разбирането кои способи работят за вида тръби, които имате. Вземете, да вземем за пример, вряща вода. Ако имате железни тръби и подозирате, че косми, сапун, лой или други останки се забиват в канализацията ви, врящата вода може да е първото и най-лесното решение.

Ето по какъв начин да го извършите:

Сварете два литра вода.
Отлични способи за отпушване на мивката
Запушената кухненска мивка е един от най-честите (и досадни) проблеми, които могат да се случат вкъщи. За благополучие има няколко евтини на...
Прочети повече
Изсипете в дренажния отвор.

Включете крана, с цел да видите дали врящата вода е направила нещо.

Повторете, в случай че е належащо.

Ако казусът продължава, е време да опитате различен способ за отпушване на дренаж.

Сега, когато знаете по какъв начин да отпушите мивка, е време да се заемете с останалата част от листата си за разчистване. Започнете, като се научите по какъв начин да почиствате съдомиялна машина или направете огромно, като почистите кухнята си от горе до долу.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР