С някои от зодиите съжителството е по-трудно. Обикновено тези хора

...
С някои от зодиите съжителството е по-трудно. Обикновено тези хора
Коментари Харесай

Зодиите, които най-често се развеждат

С някои от зодиите съжителството е по-трудно. Обикновено тези хора не са склонни на компромис и бракът с тях в множеството случаи приключва с бракоразвод. Ето кои са зодиите, които най-често разтрогват брачния съюз.
Телец
Телецът не дава на никого втори късмет. Нещо повече, той постоянно е много импулсивeн и прекомерно прочувствен.
Телецът се развежда незабавно щом научи нещо неприятно за колегата си.
Представителите на този знак желаят да бъдат отпред на всичко и постоянно в центъра на Вселената. Като сътрудници са извънредно грижовни и деликатни.
Единственият им проблем е, че те слагат много съществени условия към обичания си човек.

Близнаци
Близнаците се държат като деца даже и в брака. Те считат, че всичко ще се оправи, само че рядко вършат нещо, с цел да преодолеят проблемите.
Представителите на зодия Близнаци се нуждаят от някой, който може да ги управлява.
 Идеалните двойки в зодиака Идеалните двойки в зодиака
Десет двойки в зодиака са идеални един за различен. Те съумяват да изградят постоянна връзка, учредена на обич и взаимно доверие. Ето кои са...
Те не могат да устоят монотонността и рутината. Проблемът в брака с тях не е, че не са откровени, а че решенията им постоянно са прибързани.
Везни
Везните са несериозни. Често бракът за тях е просто красива гала, нищо повече. Тези от тях, които го одобряват по-сериозно, имат различен проблем. Те желаят да са непрекъснато в центъра на вниманието на колегата си.
Ако половинката не им прави похвали и не ги ревнува, тогава разводът е неминуем.
Стрелец
 Зодиите,които НИКОГА не довършват започнатото Зодиите,които НИКОГА не довършват започнатото
Никой не харесва хората, които не довършват започнатото. Според астролозите 4 знака от зодиака попадат в тази категория. Ето кои са те....
Стрелците най-често се развеждат по лична самодейност. Те ценят независимостта повече от всеки различен знак и обичат новите страсти.
Риби
Рибите постоянно предизвикат половинката си да се разведе с тях. Те са ярки персони, само че непрекъснато мислят единствено за себе си.
Представителите на този знак не могат да приказват за възприятията си и да споделят прекарванията си, а това е главното нещо във връзката.
Рибите би трябвало да се научат да се отворят за другите и да им се доверяват. В противоположен случай всичките им връзки ще са обречени на неуспех.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР