С нумерология не се занимаваме. Това е просто число. По-важното

...
С нумерология не се занимаваме. Това е просто число. По-важното
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Имаме смелостта да сме първи и да съставим кабинет

С нумерология не се занимаваме. Това е просто число. По-важното е тази ера на опити да завърши и републиката да бъде ръководена от хора с опит, експерти. Като приказвам за опит, мога да бъда доста съответен. От две години страната и обществото са жертва на поредност от несполучливи експерменти, проведени от лаборанти със съмнителна подготовка. Това съобщи пред публицисти заместник-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Той заключи, че най-важното е да има политическа воля, с цел да може след изборите да има ясно болшинство и да се образува държавно управление, което носи отговорност.

" Не съм стеснителен по природа. Социологическите проучвания демонстрират спорни резултати. Кампанията занапред стартира ", разяснява той последната прогноза на " Алфа рисърч ", която слага съперниците им от ПП-ДБ преди всичко.

" Имаме професионално направена стратегия с цели във всяка една сфера. Комплексен документ, а не набор от пожелания. Имаме смелостта, с изключение на да сме първи, да съставим държавно управление. Кой е първи и кой втори, постоянно има значение, даже разликата да е половин, един %, първият е първи ", уточни още Дончев..

" Хората чакат от политиците да се оправят с инфлацията, а ние сме единствената партия, която декларира, че ще реши този проблем. Ако сътрудниците от ПП-ДБ са първи, моето опасание е, че те нямат решение на този въпрос ", съобщи.

от своя страна удостовери, че ще поддържа механизма за следствие на основния прокурор
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР