с ново - този път, в противовес на предишния му

...
с ново - този път, в противовес на предишния му
Коментари Харесай

Васил Божков: Служебното правителство прави списъци под диктовката на чужда държава

с ново - този път, в контраст на предходния му пост във връзка с глобите от закона " Магнитски ". Ето какво споделя той.
" Служебното държавно управление основава рисков казус. Под диктовката на непозната страна прави описи, в които е сложила законно записана политическа партия . По този метод изолира " Българско лято " от предизборната акция. Така ще повлияе на изборните резултати и ще попречи на свободния избор. Нека не забравяме, че една от дилемите на служебното държавно управление е да организира законни и почтени избори .
 Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът Васил Божков: Изглежда и други желаят да се разправят с Шиши, може да не ми пристигна редът
Бях рeкeтирaн oт Бoйкo Бoриcoв и Влaди Гoрaнoв. Рeкeтът нe e пoдкуп.  Тoвa сподели на прecкoнфeрeнция живeeщият в Дубaй предприемач Ва...
" Българско лято " няма да служи на непознати ползи и ще унищожи политическата хранилка. Затова страхът от нас е огромен. Ще се борим до дъно за България и българския народ.
PS: Имам възприятието, че всички български политици се навеждат на американците, с цел да им се харесат и да могат да продължат да крадат безнаказано. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР