С новите си санкции срещу Иран САЩ нанасят за пореден

...
С новите си санкции срещу Иран САЩ нанасят за пореден
Коментари Харесай

Русия: С новите антиирански санкции САЩ нанасят нов удар по договора срещу ядрените оръжия

С новите си наказания против Иран Съединени американски щати нанасят за следващ път мощен удар на Договора за неразпространение на нуклеарните оръжия, съобщи министерството на външните работи на Руската федерация, представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Обявената от Вашингтон нова вълна от антиирански наказания цели да подрони поредните старания за опазване на въпросната договореност, предприемани от участниците в Съвместния изчерпателен проект за деяние по иранската нуклеарна стратегия ", се споделя в изказване, поместено през днешния ден на уеб страницата на съветското дипломатическо ведомство.

Поетият от Вашингтон курс към разрушение на международноправните принадлежности в областта на нуклеарното неразпространение и контрола над въоръженията буди надълбоко отчаяние и възходящо безпокойствие. Съединени американски щати нанасят нов мощен удар по Договора за неразпространение на нуклеарните оръжия, лицемерно разсъждавайки, че е належащо да бъде укрепен, а в действителност насочват нещата към разпадането му, твърди външното министерство в Москва.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР