С новите модели ZenBook S13 (UX392) и ZenBook 14 (UX431)

...
С новите модели ZenBook S13 (UX392) и ZenBook 14 (UX431)
Коментари Харесай

ASUS представи иновативни лаптопи за работа и ежедневен живот

С новите модели ZenBook S13 (UX392) и ZenBook 14 (UX431) компанията отстранява съвсем напълно рамката от екрана на преносимия компютър
ASUS показа най-новите си бизнес и начин на живот преносими компютри, основани за цифрови експерти, учебни заведения, бизнес организации и работещи в изобретателната промишленост. Това стана на тазгодишното издание на ревюто Consumer Electronic Show (CES), което се организира преди дни в Лас Вегас.

Сред новите попълнения са StudioBook S (W700) – 15 инчова мобилна работна станция с още по-голям екран, обезпечена с графична карта NVIDIA® Quadro®, ZenBook S13 (UX392) – ултра портативният модел с най-тънкия панел на света, 97% съответствие на екрана към тялото и графична карта NVIDIA® GeForce® MX150, моделът ZenBook 14 (UX431), който сплотява продуктивност и извънредно стилен дизайн, както и VivoBook 14/15 (X412/X512) – 14 инчов и 15.6 инчов преносим компютър, с безрамков четиристранен NanoEdge екран, процесор Intel® Core™ i7 и графика NVIDIA. С новите си модели ASUS напълно отстранява панелите от персоналните компютри.


StudioBook S (W700)
Създаден за цифровите бизнесмени и основателите на наличие, StudioBook S (W700) сплотява мощта на Intel Core i7 и Xeon® процесорите и графична карта NVIDIA Quadro, вмъквайки ги в плътно 15 инчово шаси с по-широк NanoEdge екран. Това дава на основателите повече пространство за работа и повече подвижност. Дисплеят е с размери 16:10, валидиран е от PANTONE® и дава по-добра точност на цветовете, посрещайки стандартите на кинематографията. StudioBook S е първият модел от напълно нова серия преносим компютър, основани за изобретателни експерти – дизайнери, аниматори, архитекти и професионални геймъри, които имат потребност от изключителна продуктивност с цел да работят със своите професионални приложения.


Безрамкови преносими компютри за неповторимо образно преживяване
ASUS трансформира визията за екрана на преносимия компютър, премахвайки съвсем напълно неговата рамка. ZenBook S13 (UX392) е 13.9 инчов ултрапреносим модел с най-новите Intel Core процесори и най-голямото съответствие сред екран и тяло – 97% в четиристранен NanoEdge екран, чиито панели са едвам 2.5 мм. С дебелина от едвам 12.9 мм., ZenBook S13 е също и най-тънкият преносим компютър с NVIDIA MX150 графика, наличен в света. Цялата му мощност е събрана в извънредно плътно алуминиево тяло с тежест 1.1 кг. и усъвършенствана устойчивост. Това разрешава на ZenBook S13 да отговори на условията на военния стандарт за устойчивост MIL-STD-810G.



Новият ZenBook 14 (UX431) е с NanoEdge екран с до 86% съответствие на екрана към тялото. Моделът е основан с фокус върху продуктивността. Предлага се с най-новото осмо потомство Intel Core i7 quad-core процесор, с графична карта NVIDIA GeForce MX150, 16GB RAM и ултрабърз диск PCIe SSD. Като алтернатива моделът включва извънредната технология NumberPad – новаторска LED осветена цифрова клавиатура, вградена в тъчпада. Подобно на ZenBook S13, ZenBook 14 също се предлага с футуристичния цвят Utopia Blue.


VivoBook X412 и X512
С новите модели VivoBook X412 и X512 ASUS си слага за цел да направи преимуществата на безрамковите ноутбуци налични за още по-широка публика. Те се отличават с стилен дизайн, безрамков четиристранен NanoEdge екран със съответствие на екрана към тялото, достигащо 88% и безкомпромисна продуктивност. Оборудвани са с осмо потомство Intel Core i7 процесор, графична карта NVIDIA, както и ErgoLift дизайн за по-добра ергономика и по-удобно натискане на клавишите. Предлагат се в многообразие от привлекателни цветове като Peacock Blue, който прелива при смяна на осветлението и Coral Crush, апетитен за най-модерния цвят на 2019 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР