С нови три мача днес ще продължи 26-ият кръг в

...
С нови три мача днес ще продължи 26-ият кръг в
Коментари Харесай

ЦСКА няма право на грешка при визитата в „Надежда“

С нови три мача през днешния ден ще продължи 26-ият кръг в Първа лига. От 14:00 часа Ботев Враца е хазаин на Хебър. В 16:30 първенците от Лудогорец гостуват на Локомотив Пд, а в 19:00 часа Локомотив София посреща ЦСКА в квартал „ Надежда “.


„ Червените “ нямат право на неточност в борбата за купата. Тимът на Нестор Ел Маестро е трети с 54 точки, на три от водача Лудогорец, който е с дуел в запас. „ Армейците “ се намират в серия от четири следващи победи във всички шампионати, три от които за състезание, а в последния кръг се разправиха с Ботев Пд на Националния стадион за крайното 4:0. Локомотив от своя страна е един от най-незадоволително играещите тимове от началото на пролетния полусезон – „ железничарите “ записаха две победи при гостуванията си на Хебър и Етър, само че отстъпиха в останалите три на Крумовград и Славия, а в последния кръг отнесоха шест гола от Лудогорец в Разград. Тимът на Данило Дончич е 13-и с 25 пункта.

По-рано денем, Лудогорец гостува на Локо Пд на „ Лаута “. Възпитаниците на Георги Дерменджиев нямат неверна стъпка от старта на пролетта, записвайки пет поредни триумфа, като са в серия и от четири следващи сухи мрежи. „ Зелените “ се класираха и за полуфиналите в шампионата за Купата на България, където ще срещнат Хебър. От своя страна Локомотив на неотдавна подписалия нов контракт старши треньор Александър Томаш излиза в търсене на трета поредна победа след триумфите над Етър и Славия. „ Черно-белите “ са пети с 47 точки, на четири от четвъртия Левски, който към този момент изигра мача си от кръга.

В първия дуел, Ботев Враца ще търси наложителни точки против полуфиналиста за Купата Хебър. Врачани, водени от Христо Янев, измъкнаха точката против Берое в заключителните секунди на последния си дуел – тяхна първа след поредност от четири загуби, която понижи възможностите им за оцеляване в елита. Отборът е предпоследен в таблицата с 14 точки, на четири пред закотвения на дъното Етър. Хебър на Любослав Пенев е на 12-та позиция с 27 пункта, като в последните си две срещи направи тъждество с Пирин Благоевград и се наложи над Арда с минималното 1:0 в Пазарджик.

Пълна стратегия за 26-ия кръг в Първа лига:

Петък, 29 март

Пирин Благоевград – Етър 2:1

Арда – Крумовград 1:1

Левски – Славия 2:0

Събота, 30 март

14:00, Ботев Враца – Хебър

16:30, Локомотив Пд – Лудогорец

19:00, Локомотив София – ЦСКА

Неделя, 31 март

16:30, Ботев Пд – Черно море

19:00, ЦСКА 1948 – Берое. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР