С нови пречки трябва да се борят екипите, провеждащи спасителните

...
С нови пречки трябва да се борят екипите, провеждащи спасителните
Коментари Харесай

Спасителната операция за 40-те индийски работници отново спря

С нови спънки би трябвало да се борят екипите, провеждащи избавителните действия за повече от 40 работници, хванати в капан в сринат тунел в Северна Индия в продължение на съвсем две седмици , оповестява АП.

Операцията спря в петък, откакто машина удари нова железна бариера в скални парчета , което в допълнение забави напъните.

Девендра Патуал, чиновник по ръководство на бедствия, сподели, че може да отнеме на спасителите няколко часа , с цел да изрежат металния обект и да възобновят последната фаза на копаене на мястото на случая в щата Утаракханд.
 40 служащи са заседнали при сриване на тунел в Индия
40 служащи са заседнали при сриване на тунел в Индия

В момента тече избавителна интервенция

Припомняме, че напъните за извеждане на мъжете бяха забавени и предходния ден от пречки при сондиране в планинския терен.

В четвъртък платформата на машината стана нестабилна по време на продупчване и това спря копаенето , сподели Кирти Панвар, представител на държавното управление на щата Утаракханд. 

Първите изображения от тунела се появиха във вторник, откакто здравна ендоскопска камера беше прокарана през по-малък водопровод.
 Снимка 643404
Източник:

Властите не оповестяват какво е предизвикало сриването на тунела, само че районът е благоразположен към свлачища, трусове и наводнения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР