С нови бели зъбки, досущ като тези на Благо Джизъса,

...
С нови бели зъбки, досущ като тези на Благо Джизъса,
Коментари Харесай

Сузанита с нова корекция в стил Благо Джизъса? Скандалната певица провокира коментари

С нови бели зъбки, съвсем като тези на Благо Джизъса, Сузанита ще посрещне Новата година. 18-годишната хитруша качи нова фотография в Instagram, с която разсъни съмненията, че си е избелила още повече зъбите, а размера им припомня тези на Благо Георгиев, който стана нарицателно за бели и равни зъби. 

Родни таблоиди пишат, че пловдивчанката по никакъв начин не харесвала старите си зъби, само че от по-стари фотоси се вижда с просто око, че Сузанита не е прикривала усмивката, която наподобява е била прелестна. Говори се, че Сузанита се била доверила за процедурата при един от най-хубавите родни стоматолози. Припомняме, че Благо хвърлил 20 бона за ремонт на усмивката си, само че не в родината, а в Русия. 

Виж още: Не жена фантазия, а бодил в гащите: Габи от " Игри на волята " за новото гадже и реакцията на приятелките 

Иначе в музикално отношение не се случва нищо при Сузанита. Последното нейно парче е от 2019 година, само че неотдавна тийзна с нова фотография, която предизвика почитателите да мислят, че фотото е от клип. Снимката е от фотосесия, която певицата е направила неотдавна, а в профила на фотографа са качени спомагателни фрагменти, на които си проличава, че Сузанита " сменя " две визии. 

Виж още: Хем тъжи, хем си сподели гърдите: Алекса Ангелова разгласява топлес фрагменти

Под една от фотосите може би фотографът ни издава и по какъв начин ще се споделя песента на Сузанита. " Самурай и Гейша ", написа той под разголена фотография на щерката на Орхан Мурад. Самата Сузанита, несъмнено, резервира безмълвие, само че пък от сторитата ѝ разбираме, че си прекарва времето повече от супер.

Изображение: https://www.instagram.com/mvradova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР