С нова съвместна рубрика и DIEMA SPORT ще изненадат футболните

...
С нова съвместна рубрика и DIEMA SPORT ще изненадат футболните
Коментари Харесай

Gong.bg и DIEMA SPORT със съвместна нова рубрика

С нова взаимна графа и DIEMA SPORT ще изненадат футболните почитатели. „ Играем мач за мач “ е резултат от общите старания на Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо за даване на атрактивно наличие от света на спорта. Водещите Ясен Деянов, Мирослав Арабаджиев, Борис Мутафчиев и Георги Славчев ще покажат футболисти и треньори в друга светлина, поставяйки ги в нетипични за тях обстановки. Звездите от българския футбол ще изоставен рамките на терена, с цел да се включат в характерни и разнородни провокации. Рубриката ще бъде налична за потребителите на уеб страницата всеки вторник.

В първия епизод на „ Играем мач за мач “ противоречивите почитатели могат да видят футболистите на Локомотив София Юлиян Ненов и Антонио Вутов. Те ще оценят изявите на собствен съотборник на терена, само че най-забавната част се оказва припомнянето на обстановки, които и двамата желаят да не помнят.

Двамата са сложени в ролята на футболни коментатори, а какъв е резултатът и по какъв начин се показват водещите на рубриката с предизвикването, можете да гледате ТУК.

Вторият епизод на взаимната графа на и DIEMA SPORT спортните почитатели могат да открият на уеб страницата идващия вторник, 18 април.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР